Kreunen Bouw doneert 4.000 euro

9 juli 2024

Op vrijdag 5 juli ontving voorzitter Koos van Zwieten van onze stichting uit handen van de voltallige directie van Kreunen Bouw Lochem een cheque ter waarde van 4.000 euro.

Kreunen Bouw Lochem bestaat dit jaar 100 jaar. Tijdens de festiviteiten op 22 en 23 maart, kreeg het bedrijf uit handen van burgemeester Sebastiaan van ’t Erve het Predicaat Hofleverancier. Het bedrijf had haar relaties ter ere van het jubileum gevraagd uit drie goede doelen te kiezen, waaraan zij konden doneren, waaronder de restauratie van Belvédère. Op 5 juli werden de cheques op een feestelijke bijeenkomst overhandigd.

Kreunen Bouw Lochem is een belangrijke werkgever in de Gemeente Lochem, een bedrijf dat maatschappelijk zeer betrokken is en bewust de keuze maakt om op regionaal en plaatselijk niveau sponsoring in te zetten. Het bedrijf is op alle disciplines in de bouw actief en heeft betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

De stichting is Kreunen Bouw Lochem zeer erkentelijk voor de donatie.

Kreunen Bouw doneert 4000 euro aan het herstel van de Belvédère

Eerder verschenen

Veel informatie verzameld over luchtwachttoren

Rond 1954 ging de Belvédère ook dienstdoen als zogenaamde luchtwachttoren voor het Korps Luchtvaartdienst (luchtwachtpost 1H2 Barchem-Lochem) en is de toren opnieuw verhoogd . U leest hier meer over over op de pagina Belvédère als luchtwachttoren.

Stichting Belvédère Lochem opent jacht op ‘vrienden’

Eerder dit jaar werd een plan ontvouwd om de Belvédère nieuw leven in te blazen. De toren, een toeristisch icoon van weleer, staat al jaren te verpieteren op de Lochemse Berg. Dat moet veranderen vindt de onlangs opgerichte Stichting Behoud Belvédère Lochemse Berg....

Kreunen Bouw Lochem ondersteunt het initiatief

Ter ere van haar 100-jarig jubileum heeft Kreunen Bouw Lochem drie goede doelen uitgekozen, waaraan relaties kunnen doneren, waaronder de restauratie van Belvédère. De stichting is Kreunen Bouw hier zeer erkentelijk voor.

Stichting Behoud Belvédère Lochemse Berg opgericht

Op 22 maart 2024 is de akte gepasseerd bij notariskantoor Tap & van Hoff te Lochem ter oprichting van de Stichting Behoud Belvédère Lochemse Berg. Vervolgens is de stichting ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is een procedure gestart om een bankrekening...